Първоначално публикувано от don_pepone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
-
Е то митото се начислява според покупната стойност там.
Тоя даже не си вдига телефона,стана 2-пъти му званях.. как се продава кола без да си вдигаш телефона
А ако е наистина цялата в забележки и с прецакани документи- Язък за колицата
В крайна сметка някой наясно ли е как се определя точно размера на МитотоLast edited by don_pepone; d.m.y г., 09:22.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Alex666, това което си постнал е само външен ти, но интериорно не е....но изглежда добре...
Не смятам да я продавам, тъкмо и боядисах джантите, задна броня...взех нови гуми, реглаж на предницата отново за новите гуми...
Кара ми се джипка ровър спорт, ма нема финанси сега за глезотий...sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеAlex666, това което си постнал е само външен ти, но интериорно не е....но изглежда добре...
Не смятам да я продавам, тъкмо и боядисах джантите, задна броня...взех нови гуми, реглаж на предницата отново за новите гуми...
Кара ми се джипка ровър спорт, ма нема финанси сега за глезотий...EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Не съм карал, но искам джип, мерак ми е сега...
Едър, не съм чак толкова само 100 кг.
Не съм мислил за двигател, тъй като това е нещо, което би се случило минимум след 2 год. Но бих се замислил за голям бензинов двигател с газ.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеAlex666, това което си постнал е само външен ти, но интериорно не е....но изглежда добре...
Кара ми се джипка ровър спорт, ма нема финанси сега за глезотий...
Карай си я с кеф още дълго, но, когато стигнеш до джипа и ако решиш да я продадеш, имай ме предвидЖивотът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....
Comment
-
Един колега беше питал по-горе за някакви отзиви за тази, ама всички бяха заети да спамят по това време ..
Та? Някой ходил ли е да види на живо това?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=73ol6iAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Не е зле на пръв поглед. Има неточности обаче, няма темпомат и автоматични чистачки. И ме съмнява да е 2008г.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеНе е зле на пръв поглед. Има неточности обаче, няма темпомат и автоматични чистачки. И ме съмнява да е 2008г.AR 156 2.0 TS еx
AR 159 jts 2.2
Comment
-
На мен ринговете на километража и оборотомера ми се виждат от старите, за това мисля, че е по-стара година.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Така добре запазена кожа на шофьорската седалка говори за наистина сравнително малко километри,така,че какво толкова е важна годината.Има си USB ,което е далеч по-добре от чейнджър, а липсата на авточистачки специално за Алфа не е кой знае каква загуба.Относно темпомата е въпрос на навик-на мен например би ми липсвал.Годината наистина може да е 2008 като първа регистрация(въпреки надписа с нечервено 'м'),скоро си купих Авенсис с първа регистрация 28.04.2011г, а е произведен 12.12.2009г.159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Първоначално публикувано от Az4o Покажи съобщениеЕдин колега беше питал по-горе за някакви отзиви за тази, ама всички бяха заети да спамят по това време ..
Та? Някой ходил ли е да види на живо това?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=73ol6iAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment